Nieuw lid raad van toezicht


Met ingang van 1 augustus 2024 verwelkomen we, als gevolg van haar benoeming op voordracht van de cliëntenraad, een nieuw lid voor de raad van toezicht: Joyce van der Putten. Zij krijgt als primair aandachtsgebied: kwaliteit en veiligheid.

Joyce van der Putten is naast haar werk als zelfstandige momenteel werkzaam binnen de raden van toezicht van het Summa College en Juvent. Bij deze raden is zij respectievelijk op voordracht van de studenten en cliënten/pleegouderraad benoemd. Joyce heeft zich de afgelopen zes jaar bekwaamd in het toezichthouden en het leren volgen van haar moreel kompas vanuit een waardengedreven toezicht.

Joyce: “Wat me aanspreekt bij Allévo is dat er gestreefd wordt naar gelijkwaardigheid tussen cliënten en Allévo. Een menswaardige relatie nastreven is denk ik een voorwaarde voor cliëntengeluk en hun naasten en daarmee ook voor de zorgmedewerkers. Het is de rol van de Raad van Toezicht om met lef en vanuit vertrouwen een passende bijdrage te leveren aan de missie van Allévo zodat de hulp van Allévo het verschil kan maken voor de cliënten.”

De voorzitter van de raad van toezicht, Huybert van Eck is blij met de benoeming van Joyce: “Graag verwelkom ik Joyce binnen de raad van toezicht van Allévo. Haar kennis en achtergrond, onder andere gericht op het sociale domein en HR, is complementair aan de reeds zittende leden van de raad van toezicht. Waardoor de raad van toezicht vanuit een breed kennisdomein haar werk voor Allévo kan doen”.

Dag van de Beroerte | informatiemarkt met symposium 1